Kauppa

Shampoopala ROSMARIINI & PIPARMINTTU Fiini Naturally
21.8.2019
Aftershave VOIDE Fiini Naturally
29.8.2019
Näytä kaikki

Sheavoi LUOMU Fiini Naturally

14,90 

Luomu sheavoi sopii ihon kosteutukseen päästä varpaisiin. Fiini Naturally on kotimainen yritys, joka valmistaa tuotteensa luonnonmukaisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Voide on valmistettu puhdistamattomasta luomusheavoista, ja se on saanut valkoisen värinsä vispauksen seurauksena. Luomusheavoi suojaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa, ja se sopii sekä atooppiselle iholle että vauvojen ihon hoitoon. Voide sisältää A- ja E-vitamiineja sekä ihoa helliviä rasvahappoja. Tuote on säilöntä- ja väriaineeton, ja siinä on käsittelemättömän shean ominainen mieto tuoksu. Voidetta voi käyttää käsivoiteena, huulivoiteena, kuivien hiusten latvoihin, partaan, kuiviin kantapäihin ja kyynärpäihin tai koko vartalolle. Voidetta kannattaa pehmittää käsien välissä levittämisen helpottamiseksi. Kaunis voiderasia on ilo antaa lahjaksi.

Koko: n. 100ml

INCI:* Bytyrospermum Parkii (shea)
*Luomuraaka-aine

Varasto loppu

Email
Kuvaus

Luomu sheavoi sopii ihon kosteutukseen päästä varpaisiin. Fiini Naturally on kotimainen yritys, joka valmistaa tuotteensa luonnonmukaisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Voide on valmistettu puhdistamattomasta luomusheavoista, ja se on saanut valkoisen värinsä vispauksen seurauksena.

Luomusheavoi suojaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa, ja se sopii sekä atooppiselle iholle että vauvojen ihon hoitoon. Voide sisältää A- ja E-vitamiineja sekä ihoa helliviä rasvahappoja. Tuote on säilöntä- ja väriaineeton, ja siinä on käsittelemättömän shean ominainen mieto tuoksu. Voidetta voi käyttää käsivoiteena, huulivoiteena, kuivien hiusten latvoihin, partaan, kuiviin kantapäihin ja kyynärpäihin tai koko vartalolle. Voidetta kannattaa pehmittää käsien välissä levittämisen helpottamiseksi. Kaunis voiderasia on ilo antaa lahjaksi.

Koko: n. 100ml

INCI:* Bytyrospermum Parkii (shea)
*Luomuraaka-aine

Lisätiedot
Paino 0.260 kg
Mitat 10 × 10 × 4 cm