Toimitusehdot

Gide Oy
Y-tunnus: 2242979-9

Toimitusehdot

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Mikäli asiakas haluaa rekisteröityä tulee hänen:

a) Rekisteröityä kuluttaja-asiakkaana Giden asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.

b) Antaa suostumuksensa, että Gide rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Verkkokauppa Giden asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Gide Oy,  lupaa olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

Toimitustavat

Tilaukset lähetetään postin välityksellä joko kirjeenä tai pakettina ja ovat perillä toimitusosoitteessa 1-5 arkipäivän kuluessa maksun vahvistumisesta.

 

Toimituskulut

Kotiisi lähetettävän tilauksen toimituskulu määräytyy tuotteen ja valitun lähtystavan perusteella. Yli 100 €:n tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja.

 

Toimitusaika

Tilaukset ovat perillä valitun toimitustavan ja tuotteen mukaisesti.  Tilaukset ovat perillä 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta, riippuen valitusta toimitustavasta. Poikkeuksena edellisiin ovat tuotesivuilla mainitut erityisillä toimitusehdolla merkityt tuotteet.

 

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Ilmoita reklamaatiosta [email protected].  Ostajalle ei korvata palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu etukäteen. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset ja palautukset

Tarkista paketin kunto heti lähetyksen noudon yhteydessä.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys myyjään vaurioituneen tuotteen palauttamisesksi. Kaikkiin tilauksiin sovelletaan kuluttajasuojalain mukaista seitsemän päivän palautusoikeutta avaamattomille pakkauksille.

 

Ylivoimainen este

Gide ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) johtuvista toimitusten estymisistä tai viivästymisistä.

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät yhteystietolomakkeella, sähköpostilla [email protected] tai ma – pe klo 9-16 ja la 10-16 puhelimitse +358 (0)50 329 1008 /Gide Oy, Tullintorin Kauppakeskus.

 

Rekisteriseloste

Giden ylläpitämä asiakasrekisteri on tarkoitettu ainoastaan Giden asiakassuhteiden ylläpitämiseen. Asiakasrekisteri on luottamuksellinen eikä sen sisältämiä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietolain 22.4.1999/523 § 10 mukainen rekisteriseloste on nähtävissä tiivistettynä alla.

 

Rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä:

Gide Oy

Y-tunnus: 2242979-9

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Katja Mahlberg

Tullikatu 6

33100 Tampere

+358 (0)50 3415 993

 

3. Rekisterin nimi:

Gide Oy asiakasrekisteri

 

4. Rekisterin käyttötarkoitus:

Asiakassuhteiden hoitaminen.

 

5. Rekisterin sisältämät tiedot:

Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.

 

6. Tietolähteet:

Asiakas syöttää tiedot itse.

 

7. Rekisterin suojaus:

Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.