Giden tarina alkoi vuonna 2014, jolloin Sirpa ja Katja perustivat sisustus- ja lahjatavaramyymälän Tampereelle Tullintorin kauppakeskukseen. Tuolloin myymälässä toimi kaksi erillistä yritystä, Katjan perustama Dekoro sekä Sirpan Verkkokauppa Kaarnalaiva.fi. Dekoron tuotevalikoima koostui käytännöllisistä sisustustuotteista ja Kaarnalaivan tuotevalikoima muodostui persoonallisista lahjatavaroista.

Vuoden 2015 loppupuolella oli aika muuttaa suurempiin tiloihin Tullintorilla. Muuton yhteydessä uusi liike sai nimekseen Gide. Tuotevalikoimaa laajennettiin sisustustekstiileihin ja pienhuonekaluihin.

Vuonna 2016 Gide laajensi toimintaansa verkkokaupan puolelle. Verkkokaupastamme löytyy paljon samoja tuotteita kuin myymälästämme. Ainoastaan jotkin kausituotteet ja vaihtuvat tuotteet ovat tarjolla vain myymälässämme.

Vuonna 2017 Gide avasi toisen myymälänsä Espooseen, Ison Omenan kauppakeskukseen.

Vuonna 2018 Giden kolmas myymälä avasi ovensa huhtikuussa aivan Tampereen keskustaan, uuteen upeaan Ratinan kauppakeskukseen.

Tuotevalikoimamme koostuu edelleen käytännöllisistä sisustustuotteista sekä kauniista lahjatavaroista. Seuraamme tiiviisti uusia ilmiöitä ja trendejä ja pyrimme pitämään valikoimamme ajankohtaisina tarjoten asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja kodin arkeen ja juhlaan.